U bent hier

Meld je nu aan voor het MZ LAB!

11 feb 2016

Werk jij in de thuiszorg of de gehandicaptenzorg? En wil jij graag meedenken en meepraten over vernieuwing en verandering binnen jouw organisatie? Doe dan mee met het MedezeggenschapsLAB !

Momenteel zijn de belangen van jongeren nog onvoldoende vertegenwoordigd binnen de zorg. Dit terwijl jonge mensen juist het verschil kunnen maken en zorgen voor vernieuwing in de veranderende zorgsector. Het MZ LAB  geeft jou de kans om te leren wat het betekent om je stem te laten horen door je bijvoorbeeld kandidaat te stellen voor de OR of door je op andere manieren bezig te houden met belangrijke beslissingen in jouw zorginstelling.

Mee doen?
Je volgt een bootcamp en gaat met behulp van masterclasses aan de slag in jouw eigen zorginstelling. Naast dat je er veel van leert en het goed is voor je cv, krijg je de kans om op strategisch niveau een bijdrage te doen aan jouw organisatie.

Deelname is gratis en binnenkort zal de bootcamp aftrappen in de buurt van Alkmaar. Dus werk jij in de thuiszorg of de gehandicaptenzorg en wil je meedoen met het MedezeggenschapsLAB!
Meld je aan via: info@mzlab.nl!